در حال بارگذاری ...
یکشنبه 30 خرداد 1400
  • اطلاعیه مهم ثبت نام دانشجویان ورودی جدید سال 1399

ضمن عرض تبریک قبولی و آرزوی موفقیت روزافزون برای کلیه پذیرفته شدگان دانشکده فنی شاهین شهر در آزمون دوره کاردانی سال 1399،

موارد زیر در خصوص زمان و نحوه ای ثبت نام پذیرفته شدگان جدید به اطلاع متقاضیان و خانواده های محترم آنان رسانده می شود.

1 - ثبت نام اولیه پذیرفته شدگان جدید با توجه به شیوع ویروس کرونا صرفاً بصورت مجازی انجام میگیرد.بنابراین متقاضیان از مراجعه حضوری به دانشکده جداً خودداری نمایند.

2 - زمان دقیق شروع ثبت نام مجازی و حضوری و آدرس سامانه ی ثبت نام و مدارک مورد نیاز و سایر موارد ضروری برای ثبت نام

در اطلاعیه های بعدی از طریق سایت دانشکده به آدرس www.shahinshahr.tvu.ac.ir به اطلاع خواهد رسید

تذکر مهم:

با توجه به اطلاع رسانی قبلی در دفترچه ثبت نام سازمان سنجش کشور مبنی بر عدم ارائه خوابگاه، باطلاع میرساند این مرکز امکان ارائه خوابگاه به دانشجویان جدیدالورود را ندارد.

جهت تسریع در فرآیند ثبت نام پذیرفته شدگان گرامی، لازم است در اسرع وقت و قبل از ثبت نام مجازی و حضوری که بزودی اعلام خواهد  نسبت به تکمیل فرمها و مدارک زیر اقدام نمایند.

1- اصل مدرک دیپلم متوسطه نظام جدید یا گواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه و دو برگ کپی آن

2- اصل ریزنمرات دوره متوسطه و دو برگ کپی

3- اصل شناسنامه و دو برگ کپی از تمام صفحات آن

4- اصل کارت ملی و سه عدد کپی پشت و رو از آن

5- 10 قطعه عکس 4×3 تمام رخ پشت نویسی شده تهیه شده درسال جاری

6- مدارک مربوط به وضعیت نظام وظیفه و یا کارت پایان خدمت (در صورت گذراندن خدمت) و دو سری کپی پشت و رو

7- فیش تاییدیه تحصیلی پستی (مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت یا اداره پست به همراه گواهی موقت تحصیلی و کپی آن  و تکمیل فرم مربوطه )

توجه: جهت تکمیل فرم تاییدیه تحصیلی نیاز به آدرس دانشکده و هنرستان محل تحصیل میباشد.

8- کارنامه قبولی سنجش (دریافتی از سایت سازمان سنجش)

9- تکمیل فرمهای مشخصات و پرسشنامه دانشجویی و فوق برنامه (فرمهای مذکور در اطلاعیه بعدی بارگذاری خواهد شد)

تذکر 1– در صورت عدم تکمیل و ارائه مدارک اعلام شده بصورت کامل به هیچ وجه ثبت نام انجام نخواهد شد.

تذکر 2- داوطلبانی که با استفاده از سهمیه های بنیاد شهید و ایثارگران پذیرفته شده اند بایستی یکی از مدارک زیر را همراه داشته باشند:

الف) اصل کارت ایثارگری با کپی آن           ب) ارائه نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران

ج) لازم است هر دانشجوی شاهد یک حساب سیبا بانک ملی بنام خود افتتاح و شماره حساب مربوطه را به امور دانشجویان شاهد اعلام نماید.

اطلاعات تماس آموزشکده نیز به شرح زیر میباشد. (تصویر آدرس بر روی نقشه در قسمت "ارتباط با ما" در سایت قابل دریافت میباشد)

اصفهان - شاهین شهر - خیابان سعدی جنوبی - خیابان مهارت جنوبی - جنب سازمان فنی و حرفه ای - نبش خیابان شمس تبریزی

کد پستی : 8319638801    ****    صندوق پستی : 613-83145

شماره تماس: 45210003-031

اطلاعیه تکمیلی ثبت نام  بزودی در پرتال دانشکده بارگذاری می گردد.